Ivo Dokman in podcast ‘Aan tafel bij Lucas’

Podcast

Door: Sjoerd van de Vijver - docent levensbeschouwing, coach en schoolopleider bij Hofstad Lyceum

In de podcast ‘Aan tafel bij Lucas’ worden activiteiten van de Lucas Academie besproken. In deze aflevering van juni 2024 bespreken ze de workshop ‘Groepsdynamiek in het vo’. Deze workshop werd tijdens de Gedragsparade voor het vo verzorgd door Ivo Dokman. Ivo heeft ruim 10 jaar als docent bewegingsonderwijs gewerkt in het voortgezet onderwijs en hij is medeoprichter van Buro Wijzicht. Buro Wijzicht verzorgt trainingen, workshops en trajecten op het gebied van groepsdynamisch werken. Aan tafel praten we met Ivo over maatschappelijke ontwikkelingen, zelfbepalend gedrag en kansenongelijkheid.

Presentatie: Sjoerd van de Vijver – docent levensbeschouwing, coach en schoolopleider bij Hofstad Lyceum

Luister via Spotify | Luister via iTunes

 

0 reacties

Meer publicaties