Opleiding leidinggeven en organisatiedynamiek

Jouw gedrag en je leiderschapsrepertoire in de organisatiedynamiek geplaatst

Vanuit Buro Wijzicht hebben wij veel ervaring opgedaan met teams en organisaties. Door maatschappelijke ontwikkelingen wordt er van organisaties veel gevraagd en de rol van de leider is complexer dan ooit geworden.

In deze opleiding plaatsen wij jouw gedrag en je leiderschapsrepertoire in de organisatiedynamiek. Jij als leider in interactie met jezelf, team(s) en collega(s) staat centraal in deze opleiding. Je eigen gedrag en ‘het spel om de ruimte’ ten aanzien van leidinggeven nemen we onder de loep. Altijd in relatie tot de omgeving waarin jij je beweegt. Ook hier draait het voor ons om; IK in de WIJ.

We gaan dieper in op vragen als: hoe geef je het liefst leiding, wanneer kom je niet goed uit de verf of ontstaat er (te) veel spanning en welk gedrag laat je dan zien? Kom je over op de collega’s zoals je over wil komen en is dat congruent in je gedrag? Welke dynamiek speelt er in je team, wie speelt daar welke rol in en welk gedrag zie je dan ontstaan?

Verkennen

Welke kant wil je op met de organisatie en hoe neem je collega’s daarin mee of geef je ruimte voor goede initiatieven? En welke rol spelen de fysieke omstandigheden en de structuur (denk aan regels en afspraken) daarin een rol. En tenslotte hoe kan je empathisch en tegelijkertijd duidelijk zijn in je werk. Veel mogelijkheden en vragen die we gezamenlijk gaan verkennen, ook met je mededeelnemers.

Informatie & Prijzen

Tijd: 2 Jaar 12 dagdelen (2-daagse, dagdelen, diverse locaties + contexten)
Deelnemers: 8 -12 personen
Opleider: Contactpersoon Ivo Dokman
Kosten per deelnemer: € 1.750,- btw vrij ivm CRKBO-registratie *

* exclusief reiskosten € 0,19 / km

Meer weten?

Benieuwd naar wat wij voor u en/of uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

3 + 10 =